Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Fan en ondernemer FC Emmen

Een Frisse Start: Waarom Biesebos Truck- & Carwash Center Emmen de Beste Keuze Is voor Uw Voertuig

In de snelle wereld van vandaag is tijd geld. Zowel bedrijven als particulieren zijn altijd op zoek naar efficiënte manieren om hun dagelijkse activiteiten te stroomlijnen. Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien maar van groot belang is, is het onderhoud van uw voertuig. In dit licht is een betrouwbare en hoogwaardige wasbeurt niet alleen een luxe maar een noodzaak. Daarom komt Biesebos Truck- & Carwash Center Emmen als een ware uitkomst.

ONGEËVENAARDE KWALITEIT EN SNELHEID
Het wassen van een auto of truck kan een tijdrovende klus zijn, vooral als het niet regelmatig wordt gedaan of met de verkeerde middelen. Biesebos begrijpt dit als geen ander en biedt een efficiënte, snelle maar grondige schoonmaak aan die uw voertuig in topconditie brengt. Met de modernste apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen leveren we resultaten die u niet alleen ziet maar ook voelt.

thumbnail_Logo-banner-Biesebos-Truck-en-car-wash-55054MILIEUVRIENDELIJK EN DUURZAAM
In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, zetten we ons in voor het milieu door het gebruik van biologisch afbreekbare zepen en een waterzuiveringssysteem dat het verbruik minimaliseert. U kunt dus met een gerust hart gebruik maken van onze diensten, wetende dat u bijdraagt aan een groenere planeet.

SERVICE OP MAAT
Elk voertuig is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeften. Of u nu een truck heeft die de hele week op de snelweg heeft gereden of een auto die van een roadtrip terugkomt, onze getrainde professionals kunnen een op maat gemaakte schoonmaakoplossing bieden die aan uw behoeften voldoet.

LOCATIE EN TOEGANKELIJKHEID
Gelegen in het hart van Emmen, is Biesebos Truck- & Carwash Center eenvoudig te bereiken. Met ruime openingstijden en de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te rijden, maken we het u zo gemakkelijk mogelijk.

CONCLUSIE
Als het gaat om het wassen van uw auto of truck, staat kwaliteit voorop. Bij Biesebos Truck- & Carwash Center Emmen begrijpen we dit principe en streven we ernaar om elke keer weer de beste service te bieden. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs om het verschil zelf te ervaren.

www.truckwashemmen.nl

 

‘Let's Eat, Nooit Meer op Dieet’ van de zussen Hemel gaat tweede druk in 

Een nuchtere Nederlandse aanpak van gezond eten en levenCover

Emmen, 16 mei 2023 - Na een succesvolle lancering van hun boek in 2021 kondigen Patricia en Sabrina Hemel, de drijvende krachten achter ‘Let's Eat, Nooit Meer op Dieet’ de tweede druk aan van het Dutch Diet boek. Deze publicatie stelt extreme dieet- en gewichtsverliesmethoden ter discussie en biedt een nuchtere, Nederlandse benadering van gezond eten en leven.

Met hun no-nonsense aanpak, ook wel bekend als de 'Dutch Diet' methode, bewijzen de zussen Hemel dat het mogelijk is om gewicht te verliezen en een gezond gewicht te behouden met typisch Hollandse kost. De methode draait om het maken van verstandige voedingskeuzes en het creëren van een evenwichtige levensstijl, waarbij het gebruik van brood en aardappelen niet wordt uitgesloten. De zussen, beiden voedingsdeskundigen, zijn Dutch Diet in 2017 gestart vanuit de eigen wens voor een gezonde leefstijl zonder diëten en jojo-effect. Door verandering van mindset en het omarmen van een gezond leef- en eetpatroon creëer je gewichtsverlies en voel je je gelukkiger. 

Eén van de succesverhalen uit het boek is dat van een klant die in 13 maanden tijd meer dan 69 kilo gewicht verloor. Dit verhaal, dat de effectiviteit van de Dutch Diet methode onderstreept, heeft een diepgaande impact gehad op haar eigen leven en dat van haar omgeving.
Het succes van ‘Let's Eat, Nooit Meer op Dieet’ in de afgelopen 2 jaar en de tastbare resultaten die lezers hebben behaald, tonen aan dat de nuchtere aanpak van de zussen Hemel niet alleen effectief, maar ook inspirerend is. Hun methode biedt een duurzame oplossing voor gewichtsverlies en gezondheid zonder de noodzaak van restrictieve diëten.

Naast het boek ‘Let’s Eat, Nooit Meer op Dieet’, waarmee de lezer zelf aan de slag kan, hebben Patricia en Sabrina Hemel ook diverse Online Academies ontwikkeld omtrent afvallen, mindset en de overgang. Ook bieden ze de mogelijkheid tot 1-op-1 coaching, een traject van enkele maanden, waarin nauw contact met de zussen is en zij ondersteuning bieden bij het krijgen en behouden van een gezond lijf en een gezonde mindset. Binnenkort zal de website verder worden uitgebreid met Dutch Diet recepten en inspirerende e-books. 

Het boek ‘Let's Eat, Nooit Meer op Dieet’ biedt lezers een nieuwe kans om de unieke methode van Dutch Diet te ontdekken, inclusief diverse weekmenu’s en het persoonlijke verhaal van Patricia en Sabrina Hemel. Voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde levensstijl en gewichtsverlies zonder de noodzaak van strenge diëten. De tweede druk van ‘Let's Eat, Nooit Meer op Dieet’ is verkrijgbaar via www.dutchdiet.nl.

Atlanta moderne bouwsystemen

In Klazienaveen staat de fabriek van ATLANTA MBS, waar prefab bouwconstructies wroden gemaakt met een ijzersterk staalframe als basis.

Bouwen met een staalframe combineert het open karakter van bouwen met hout en de sterkte van beton tot een constructie die superlicht en ijzersterk is. Dennis en Jeroen Arends van ATLANTA MBS vertellen: "Er rollen iedere week complete woningen uit onze fabriek in Klazienaveen. Deze worden overal in Nederland geplaatst. Het prefab bouwen van huizen neemt dan ook een grote vlucht. Er is steeds minder geschoold bouwpersoneel te vinden en de druk op de bouw vanuit de overheid om de CO2 uitstoot te verminderen wordt steeds groter. Dan is het een logische stap om te kiezen voor prefab en het gebruik van andere materialen dan steen en beton. Prefab bouwen heeft veel voordelen. Alle constructiedelen van de woningen, binnen- en buitenwanden, vloeren en daken bijvoorbeeld, komen gereed uit de fabriek. "Een huis bouwen gaat zo aanmerkelijk sneller en is veel maatvaster. Dat laatste is vooral van belang, omdat daardoor alle bouwdelen goed op elkaar aansluiten. En dat is dan weer erg goed voor de luchtdichting. Een luchtdichte woning verliest praktisch geen energie bij zowel verwarmen als koelen. En dit heeft weer een gunstig effect op de instasllaties, die veel minder hard hoeven te werken". 

Meer info op www.atlanta-mbs.com
 

3
 

4
 

5
 

6

 

OVER WATERONTHARDING WINKEL

wateronthanrdingwinkelWater ontharden is waar Waterontharding Winkel goed in is; al meer dan 15 jaar!
Ik ben Edwin Winkel van Waterontharding Winkel. Al meer dan 15 jaar houd ik mij bezig met het geven van advies op het gebied van waterontharding. Dat doe ik vanuit mijn woonplaats Hoogeveen en werk daarbij voornamelijk lokaal en regionaal. 

wateronthardingwinkel-man

Ik kan er eerlijk over zijn: op het gebied van waterontharders wordt veel verteld en is er veel te koop! Ik snap als geen ander dat het daarom lastig kan zijn een passende keuze te maken.
Daarom kom ik graag bij je thuis om te horen wat je wensen zijn. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van de waterontharder. Deze mogelijkheden zijn afhankelijk van de ruimte om te plaatsen, het waterverbruik en jouw wensen en verwachtingen. Maar geen zorg, samen komen we altijd tot de best passende oplossing!
Je ontvangt van mij een offerte: zo weet je precies wat de kosten zijn. Wanneer je besluit om tot aankoop over te gaan, zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt; van het moment van installeren tot en met het gebruik. Want ook dat hoort bij het geven van een goed advies!

Wat voor mij voorop staat is dat ik altijd een kwaliteitsproduct verkoop! Jouw tevredenheid is voor mij van groot belang. Ook op langere termijn! Daarom verzorg ik ook graag de plaatsing van de waterontharder. Maar als je dit liever zelf doet, help ik je graag op weg.

Waterontharding Winkel staat voor persoonlijk contact. Ik werk lokaal, geef degelijk advies en maak duidelijke afspraken. Waterontharding Winkel staat voor kwaliteit. En dat al meer dan 15 jaar!

DE ZOON VAN DITTA EN SETH OVERLEED AAN EEN METABOLE ZIEKTE

Ditta wist vrijwel meteen nadat Olivier geboren was, dat er wat met hem aan de hand was. Zij kon er de vinger niet op leggen; de artsen lange tijd ook niet. Op achtjarige leeftijd overleed hij. 

olivier

 

“Ik voelde dat er iets niet klopte”, vertelt Ditta. “Olivier liep vanaf zijn derde jaar achter op het gebied van taal en fysiek was hij vaak moe. Ook motorisch ging hij vanaf zijn vierde jaar achteruit.”

Olivier gaat een traject in met een kinderrevalidatieteam. “Maar hij bleef achteruitgaan.” Toch nemen de © Wouter van Twillert | Yes i do artsen hen niet serieus. “Uiteindelijk kwamen we in het Wilhelmina Kinderziekenhuis terecht. Daar erkenden ze dat er iets niet klopte en volgde verder onderzoek. De week daarop kregen we een diagnose.”

Het blijkt foute boel. Artsen stellen de diagnose MLD, een metabole ziekte waardoor je ernstig aftakelt en uiteindelijk komt te overlijden. “Het was een heftige tijd.” Aan het einde van zijn leven kan Olivier niets meer zelfstandig en is hij volledig zorgafhametakids-logonkelijk. Kort daarna, op achtjarige leeftijd, overlijdt hij.

‘Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd'

 

Doordat metabole ziekten nog onbekend zijn, wordt er vaak niet aan gedacht om verder onderzoek te doen. “Wij willen zijn verhaal delen, omdat er jaarlijks ruim 180 kinderen met een metabole ziekte geboren worden en meer dan 10.000 gezinnen in Nederland dagelijks te maken hebben met de gevolgen hiervan. Hopelijk draagt ons verhaal bij aan meer bekendheid over de ernst en impact. Een lange zoektocht naar diagnose betekent nu nog voor veel kinderen ernstige onomkeerbare schade aan vitale organen, met vaak dodelijke afloop. Dat zorgt voor zoveel zorg en verdriet. Meer onderzoek kan dit voorkomen. Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd.”