Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Fan en ondernemer FC Emmen

 

Bouwbedrijf Bekman in Erica: Allround Bouwexpertise Sinds 1924

 

Bouwbedrijf-Bekman _3_

 

*  Bij Bouwbedrijf Bekman BV zijn we trots op onze rijke geschiedenis en ons vakmanschap. Met bijna een eeuw aan expertise op ons naamplaatje, bieden we de beste oplossingen voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, alsmede restauratie van oude boerderijen.

*  Nieuwbouw: Of je nu droomt van een modern huis of een klassiek ontwerp, ons team van ervaren bouwers staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. We zorgen voor kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie in elk project.

*  Verbouw en Renovatie: Heb je plannen om je huidige huis te transformeren? Van kleine verbouwingen tot grootschalige renovaties, Bouwbedrijf Bekman BV heeft het juiste team en de juiste vaardigheden om jouw woning te upgraden en te moderniseren.

*  Restauratie van Oude Boerderijen: Erfgoed is belangrijk, en Bouwbedrijf Bekman BV begrijpt de waarde van oude boerderijen. Ons team is gespecialiseerd in het behouden van historische charme terwijl we de structurele integriteit herstellen.

*  Bij Bouwbedrijf Bekman BV gaan we verder dan alleen bouwen; we creëren levenslang partnerschap. Onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid heeft ons bijna 100 jaar in het vak gehouden.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw bouw- en renovatiedromen werkelijkheid kunnen maken. Samen bouwen we aan een betere toekomst!  #BouwenMetEenEeuwErvaring # Erica #VakmanschapSinds1924

https://www.bouwbedrijfbekman.nl/

 

Lifecoaching2020 jouw online coach voor Emmen en omgeving

Vind Rust, Krijg Grip, Ervaar Vooruitgang in je Leven.

Dat is ons motto en wij denken dat het voor iedereen te bereiken is.

Een groot voordeel van online coaching is dat het niet zo tijd en plaatsgebonden is.

Onze online coaching gebeurt via whats app, zoom, face time maar kan ook via de mail, het is maar net wat jouw voorkeur heeft. We geven je tools en handvatten waardoor meebewegen met de uitdagingen van het leven makkelijker wordt. Net zoals de voetballers meebewegen met het spel en de aanwijzingen van de trainer.

In deze tijd gebeurt er ontzettend veel online, daarom hebben we ervoor gekozen om met ons ruime coaching aanbod ook online goed bereikbaar te zijn. Lifecoaching2020 helpt je graag via www.levenscoachonline.nl of als jij dat toch liever wilt ook offline in Emmen.

Bij Lifecoaching 2020 is het onze missie om je te helpen je volledige potentieel te bereiken, het beste uit jezelf te halen. We begrijpen dat iedereen unieke uitdagingen heeft, en met onze persoonlijke begeleiding en kennis zul je in staat zijn om obstakels te overwinnen en te groeien in alle aspecten van je leven.

Levenscoaching is een laagdrempelige vorm van persoonlijke begeleiding. Het kan je helpen angst te overwinnen en uit je comfortzone te stappen, keuzes te maken die je zelf nog niet zag. Het is breed inzetbaar zowel in werk als privé situaties. Je kunt het zo gek niet bedenken of een levenscoach kan je helpen aanvaarden, eruit te komen of vooruitgang te vinden.

Er is een wereld vol avontuur die op je wacht. Je moet er alleen wel wat voor doen. Genieten kun je leren, en durven doen ook. Vind je die eerste stap lastig en zou je daarover wel eens van gedachten willen wisselen, aarzel niet en vraag een kennismaking aan. Het is gratis, dus die belemmering heb ik al voor je weggehaald. Nu ben jij aan zet, doen.

https://www.lifecoaching2020.com

 

Een Frisse Start: Waarom Biesebos Truck- & Carwash Center Emmen de Beste Keuze Is voor Uw Voertuig

In de snelle wereld van vandaag is tijd geld. Zowel bedrijven als particulieren zijn altijd op zoek naar efficiënte manieren om hun dagelijkse activiteiten te stroomlijnen. Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien maar van groot belang is, is het onderhoud van uw voertuig. In dit licht is een betrouwbare en hoogwaardige wasbeurt niet alleen een luxe maar een noodzaak. Daarom komt Biesebos Truck- & Carwash Center Emmen als een ware uitkomst.

ONGEËVENAARDE KWALITEIT EN SNELHEID
Het wassen van een auto of truck kan een tijdrovende klus zijn, vooral als het niet regelmatig wordt gedaan of met de verkeerde middelen. Biesebos begrijpt dit als geen ander en biedt een efficiënte, snelle maar grondige schoonmaak aan die uw voertuig in topconditie brengt. Met de modernste apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen leveren we resultaten die u niet alleen ziet maar ook voelt.

thumbnail_Logo-banner-Biesebos-Truck-en-car-wash-55054MILIEUVRIENDELIJK EN DUURZAAM
In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, zetten we ons in voor het milieu door het gebruik van biologisch afbreekbare zepen en een waterzuiveringssysteem dat het verbruik minimaliseert. U kunt dus met een gerust hart gebruik maken van onze diensten, wetende dat u bijdraagt aan een groenere planeet.

SERVICE OP MAAT
Elk voertuig is uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeften. Of u nu een truck heeft die de hele week op de snelweg heeft gereden of een auto die van een roadtrip terugkomt, onze getrainde professionals kunnen een op maat gemaakte schoonmaakoplossing bieden die aan uw behoeften voldoet.

LOCATIE EN TOEGANKELIJKHEID
Gelegen in het hart van Emmen, is Biesebos Truck- & Carwash Center eenvoudig te bereiken. Met ruime openingstijden en de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te rijden, maken we het u zo gemakkelijk mogelijk.

CONCLUSIE
Als het gaat om het wassen van uw auto of truck, staat kwaliteit voorop. Bij Biesebos Truck- & Carwash Center Emmen begrijpen we dit principe en streven we ernaar om elke keer weer de beste service te bieden. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs om het verschil zelf te ervaren.

www.truckwashemmen.nl

 

Atlanta moderne bouwsystemen

In Klazienaveen staat de fabriek van ATLANTA MBS, waar prefab bouwconstructies wroden gemaakt met een ijzersterk staalframe als basis.

Bouwen met een staalframe combineert het open karakter van bouwen met hout en de sterkte van beton tot een constructie die superlicht en ijzersterk is. Dennis en Jeroen Arends van ATLANTA MBS vertellen: "Er rollen iedere week complete woningen uit onze fabriek in Klazienaveen. Deze worden overal in Nederland geplaatst. Het prefab bouwen van huizen neemt dan ook een grote vlucht. Er is steeds minder geschoold bouwpersoneel te vinden en de druk op de bouw vanuit de overheid om de CO2 uitstoot te verminderen wordt steeds groter. Dan is het een logische stap om te kiezen voor prefab en het gebruik van andere materialen dan steen en beton. Prefab bouwen heeft veel voordelen. Alle constructiedelen van de woningen, binnen- en buitenwanden, vloeren en daken bijvoorbeeld, komen gereed uit de fabriek. "Een huis bouwen gaat zo aanmerkelijk sneller en is veel maatvaster. Dat laatste is vooral van belang, omdat daardoor alle bouwdelen goed op elkaar aansluiten. En dat is dan weer erg goed voor de luchtdichting. Een luchtdichte woning verliest praktisch geen energie bij zowel verwarmen als koelen. En dit heeft weer een gunstig effect op de instasllaties, die veel minder hard hoeven te werken". 

Meer info op www.atlanta-mbs.com
 

3
 

4
 

5
 

6

 

 

DE ZOON VAN DITTA EN SETH OVERLEED AAN EEN METABOLE ZIEKTE

Ditta wist vrijwel meteen nadat Olivier geboren was, dat er wat met hem aan de hand was. Zij kon er de vinger niet op leggen; de artsen lange tijd ook niet. Op achtjarige leeftijd overleed hij. 

olivier

 

“Ik voelde dat er iets niet klopte”, vertelt Ditta. “Olivier liep vanaf zijn derde jaar achter op het gebied van taal en fysiek was hij vaak moe. Ook motorisch ging hij vanaf zijn vierde jaar achteruit.”

Olivier gaat een traject in met een kinderrevalidatieteam. “Maar hij bleef achteruitgaan.” Toch nemen de © Wouter van Twillert | Yes i do artsen hen niet serieus. “Uiteindelijk kwamen we in het Wilhelmina Kinderziekenhuis terecht. Daar erkenden ze dat er iets niet klopte en volgde verder onderzoek. De week daarop kregen we een diagnose.”

Het blijkt foute boel. Artsen stellen de diagnose MLD, een metabole ziekte waardoor je ernstig aftakelt en uiteindelijk komt te overlijden. “Het was een heftige tijd.” Aan het einde van zijn leven kan Olivier niets meer zelfstandig en is hij volledig zorgafhametakids-logonkelijk. Kort daarna, op achtjarige leeftijd, overlijdt hij.

‘Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd'

 

Doordat metabole ziekten nog onbekend zijn, wordt er vaak niet aan gedacht om verder onderzoek te doen. “Wij willen zijn verhaal delen, omdat er jaarlijks ruim 180 kinderen met een metabole ziekte geboren worden en meer dan 10.000 gezinnen in Nederland dagelijks te maken hebben met de gevolgen hiervan. Hopelijk draagt ons verhaal bij aan meer bekendheid over de ernst en impact. Een lange zoektocht naar diagnose betekent nu nog voor veel kinderen ernstige onomkeerbare schade aan vitale organen, met vaak dodelijke afloop. Dat zorgt voor zoveel zorg en verdriet. Meer onderzoek kan dit voorkomen. Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd.”