Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Waar keept Michael Brouwer het volgend seizoen?

Dat keeper Michael Brouwer het uitstekend naar zijn zin heeft bij FC Emmen is algemeen bekend maar het is nog maar de vraag of dat het volgende seizoen nog zo is. Officieel is de 29 jarige keeper eigendom van Heracles Almelo en moet zich eigenlijk aan het eind van het seizoen weer melden in Almelo maar daar heeft de keeper geen zin in eigenlijk want hij wil niet als tweede keeper fungeren.

Voor de doelman is het seizoen al geslaagd nu promotie naar de eredivisie behaald voor hem en FC Emmen maar het is dus nog de vraag of de doelman uit Apeldoorn met het team van Dick Lukkien de eredivisie ingaat. Tegen De Stentor zegt Brouwer “ Ik weet wat ik wil en ik wil geen tweede keeper worden ergens. Ik sta nog onder contract bij Heracles en ik weet nog niet wat mij te wachten staat. Ik wil ook het volgend seizoen iedere wedstrijd keepen.

Of dat bij Emmen is, durft Brouwer dus niet te zeggen. "Dat weet ik niet. Heracles is mijn werkgever, dus daar ga ik me eerst melden. Heel eerlijk: Emmen heeft al wel een plaatje voor me geschetst en dat ziet er heel goed uit. Ze willen me behouden. Ik heb het hier erg naar mijn zin, dat is wel duidelijk. Maar ook Emmen is afhankelijk van Heracles, die club is leidend in dit verhaal."

Brouwer heeft ondertussen niets dan lof voor Emmen, dat vrijdag bij FC Dordrecht op de steun van tweeduizend fans kon rekenen. "Daar ben ik ook gevoelig voor, ik heb hier iets opgebouwd en dat vertrouwen doet me enorm goed. En die rust is ook heel goed. Ze halen hier geen rare fratsen uit, geloven in de kwaliteiten van mensen."