Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Ronald Lubbers verwacht versterkingen voor FC Emmen.

Volgens Ronald Lubbers van FC Emmen gaat de Drenste club zich de komende dagen nog versterken. Dat zegt hij tegen in programma FC Emmen Rood Wit van RTV Drenthe.

Hoeveel nieuwe spelers er komen kan hij niet zeggen, hij zei alleen dat het er twee kunnen zijn maar ook vijf. Alles staat of valt met de kwaliteit. Het is ook mogelijk dat FC Emmen de selectie aanvult met spelers die men al langer volgt en die met het oog op de toekomst gehaald gaan worden. Onder andere Dennis Vos van Jong PSV is een speler die men graag wil halen en eer ligt een meerjarig contract klaar voor de 21 jarige linksbenige middenvelder.

Ronald Lubbers zegt dat men ook spelers kan gaan huren en daarover zegt hij “Het is heel simpel, we moeten een tweesporenbeleid gaan voeren nu. We willen graag in de eredivisie blijven en uiteraard moeten we de blik ook gaan richten op de toekomst”.

Ook gaat het gesprek over trainer Dick Lukkien. De trainer gaf zelf aan in januari met de clubleiding om de tafel te willen zitten om over zijn toekomst te willen praten. Dat gesprek is nog niet geweest al heeft Lubbers aangegeven graag door te willen met de trainer. Zal de trainer dat zelf ook willen en zal hij na zes seizoen FC Emmen niet toe zijn aan iets nieuws. Dat Lukkien meer in zijn mars heeft dan alleen FC Emmen is wel duidelijk. Voor Lubbers telt nu de korte termijn en als de transferwindow is gesloten gaat men zich bezig houden met de positie van Dick Lukkien.

Lubbers vind dat Lukkien prima kan verlengen bij FC Emmen want de houdbaarheidsdatum is niet verlopen ook mede omdat er wat dingen gaan veranderen binnen de club. De club heeft zich de laatste jaren teveel zijwaarts bewogen maar ze willen nu weer voorwaarts stappen zetten.