Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Richairo Zivković kiest wederom voor Aziatisch avontuur

De 26 jarige Richairo Zivković gaat weer een avontuur in Azië aan en vertrekt naar Singapore waar hij gaat spelen voor Lion City Sailors FC. Dit nieuws meldt VoetbalPrimeur. Er moeten nog een paar details glad gestreken worden en dan vertrekt de man die het afgelopen seizoen tot 32 wedstrijden kwam voor FC Emmen naar zijn nieuwe thuishaven.

Dit is niet de eerste keer dat de tweevoudig international van Curacao in Azië gaat spelen want hij was al actief in de Chinese competitie bij Changchun Yatai.

Bij Lion City Sailors staat Aleksandar Ranković, voormalig trainer van ADO Den Haag en ex-assistent van Henk Fraser bij Sparta en FC Utrecht, aan het roer. Bovendien gaat Zivković een koppel vormen met voormalig PSV'er Maxime Lestienne (31). Lion City Sailors staat momenteel tweede in de competitie.

Zivković begint daarmee aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Hij brak als groot talent door bij FC Groningen, waarna Ajax hem al snel naar Amsterdam haalde. Die stap pakte echter verkeerd uit. Hij werd verhuurd aan Willem II en FC Utrecht en speelde ook nog voor KV Oostende en Rode Ster Belgrado. Vorige zomer keerde hij terug naar Nederland, maar zijn periode bij Emmen blijft dus beperkt tot één seizoen.