Piotr Parzyszek en Desley Ubbink leiden FC Emmen naar Overwinning

In de uitwedstrijd van Telstar tegen FC Emmen in de Eerste Divisie-wedstrijd op vrijdag eindigde de match in een 2-0 nederlaag voor Telstar. De thuisploeg kwam na slechts twee minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Piotr Parzyszek. Later in het spel, om precies te zijn in de 24e minuut, vergrootte Desley Ubbink de voorsprong naar 2-0 met een assist van Ahmed El Messaoudi. In de tweede helft werd er niet gescoord, waardoor FC Emmen een overtuigende overwinning van 2-0 behaalde. In hun laatste vijf wedstrijden heeft FC Emmen vier keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld. In tegenstelling hiertoe heeft Telstar één overwinning, één gelijkspel en drie verliespartijen. Telstar ontmoet MVV volgende zaterdag 14 oktober om 20.00 uur in het 711 Stadion.