Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Michael Brouwer keert niet terug bij FC Emmen, zoals het nu lijkt.

FC Emmen kan zoals het nu lijkt op zoek naar een nieuwe keeper want het lijkt erop dat Michael Brouwer niet terugkeert op De Oude Meerdijk. De werkgever van Brouwer Heracles Almelo wil de doelman behouden en denken dat hij heel belangrijk kan zijn in de strijd om promotie.

Volgens directeur Nico-Jan Hoogma kan Michael Brouwer heel erg belangrijk zijn in de strijd om promotie met zijn ervaring in de KKD. Heracles wil natuurlijk direct weer promotie afdwingen en snel terug keren in de eredivisie en daar lijkt een belangrijken rol voor Brouwer weggelegd.

Nico-Jan Hoogma wil niet teveel snijden in de huidige selectie en alleen spelers die een clausule in hun contract hebben dat ze weg mogen bij degradatie, zoals Noah Fadiga, mogen vertrekken en de rest moet blijven. Het doel van Heracles is duidelijk. Direct terugkeren op het hoogste niveau en men weet dat dit moeilijk is. Van de ene kant wel lullig voor Brouwer want hij werd met FC Emmen kampioen en promoveerde dus naar de eredivisie maar hij zal niet gaan keepen in de eredivisie maar weer minimaal een jaar in de KKD. Hoe hard kan een voetballeven zijn. Michael Brouwer zelf zou ook graag terugkeren bij FC Emmen maar daar denkt zijn werkgever dus anders over.

Voor FC Emmen betekend dit dus dat men op zoek moet naar een nieuwe keeper want op dit moment heeft men een derde keeper, Kyan van Dorp, onder contract. Op dit moment is Ludék Vejmola tot en met het trainingskamp in Delden op proef.