Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Metehan Güçlü nieuw bij FC Emmen. UPDATE

ESPN meld net dat FC Emmen spits Metehan Güçlü erbij gehaald heeft. Hij is een Turks voetballer die doorgaans als aanvaller speelt. Hij stroomde in 2019 door vanuit de jeugd van Paris Saint-Germain.

Metehan Güçlü is een 22 jarige speler en is 1.82 en een linkspoot. Hij is 2012 in de jeugdopleiding van PSG gekomen en daar tot en met 2019 gespeeld. Is toen vertrokken naar Stade Rennais en heeft ook nog gespeeld bij Valenciennes FC.   

Screenshot_20220201-201032_Instagram

UPDATE
FC Emmen maakt nu zelf ook bekend dat men Metehan Güçlü huurt. 
Op de laatste dag van de winterse transferperiode heeft FC Emmen een akkoord bereikt met Metehan Güçlü. De 22-jarige Frans-Turkse aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Stade Rennes. Hij zit momenteel in de eindfase van zijn revalidatietraject, dat hij in Emmen zal afronden. We bekijken de situatie van dag tot dag en hopen dat hij dit seizoen nog van waarde kan zijn voor de ploeg.

Güçlü kwam in 2012 bij de jeugdopleiding van de Franse topclub Paris Saint-Germain. Hij doorliep de verschillende jeugdelftallen en maakte zelfs één keer zijn opwachting in het eerste elftal tijdens een competitiewedstrijd tegen FC Nantes. Hij gaf dat debuut extra glans door meteen te scoren. In 2019 kocht Stade Rennes de jonge aanvaller voor naar verluidt anderhalf miljoen euro.