Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Maikel Kieftenbeld naar FC Emmen?

Volgens RTV Drenthe zou Maikel Kieftenbeld de eerste versterking zijn voor FC Emmen. De 31 jarige controlerende middenvelder die ook als rechtsback kan spelen zou binnenkort een contract gaan tekenen op De Oude Meerdijk.

Op dit moment is Kieftenbeld actief voor het Engelse Millwall en zijn contract loopt af daar. Kieftenbeld begon zijn professionele loopbaan bij GA Eagles waar FC Groningen hem vandaan plukte en met de laatste club won hij als aanvoerder de KNVB beker. Direct na de bekerwinst vertrok hij vanuit Groningen naar Birmingham City en sinds 2021 komt hij uit voor Millwall.

Kieftenbeld is een oude bekende van FC Emmen trainer Dick Lukkien want ze werkten al samen bij FC Groningen, waar Lukkien toen assistent trainer was.

FC Emmen moet vanwege een flink aantal aflopende contracten nog het nodige werk verzetten om klaar te zijn voor het komende seizoen in de eredivisie. Aanvoerder Jeroen Veldmate en Lorenzo Burnet tekenden al wel bij. Ook Keziah Veendorp schijnt al verlengd te hebben in Drenthe.