Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Kerstwensen op Wielen: Hoe Stichting Ambulance Wens Nederland de Feestdagen Verlicht voor Terminale Patiƫnten

image

 

Stichting Ambulance Wens Nederland, een toegewijde groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers, zet zich niet alleen dagelijks in, maar legt tijdens de kerstdagen extra nadruk op het vervullen van de laatste wensen van immobiele, terminale patiënten die afhankelijk zijn van ambulancevervoer. Met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances, streven zij ernaar om deze bijzondere periode nog betekenisvoller te maken voor degenen in hun laatste levensfase.

 

De naam 'Stichting Ambulance Wens Nederland' is ontstaan uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met behulp van vrijwilligers en een wensambulance. Sinds de oprichting op 5 maart 2007 heeft de stichting vijf eigen wensambulances en een vakantiehuis in de bossen van Beekbergen. Vooral tijdens de kerstdagen, een tijd van hoop en vreugde, zetten ze zich in om onder begeleiding van professioneel ambulancepersoneel patiënten met een levensbedreigende ziekte en een korte levensverwachting te helpen bij het vervullen van mogelijk één laatste wens. Dit alles gebeurt zonder financiële bijdrage van de patiënt of hun naasten.

 

Bewust van het feit dat juist tijdens de kerstdagen de vervulling van een laatste wens een extra bijzondere betekenis heeft, helpt de stichting elke patiënt eenmalig met hun wensambulance. Wij, samen met de onderstaande ondernemers vanuit https://www.fanvanfcemmen.nl/, steunen dit hartverwarmende initiatief, vooral nu tijdens de feestdagen. Klik hier om te doneren en help mee om deze kerst extra speciaal te maken voor degenen die het het meest nodig hebben!

 

Calje infra advies

Calje Infra Advies

Verlengde Vaart NZ 144

7887 EL Erica

https://www.caljeinfraadvies.nl/