Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Julius Dirksen verlengt bij FC Emmen

Het aflopende contract van Julius Dirksen bij FC Emmen is met twee seizoenen verlengd. De twintigjarige verdediger ligt nu tot de zomer van 2025 vast in Drenthe.

Julius doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte in januari 2022 de overstap naar FC Emmen. Hij speelde tot dusver 27 officiële wedstrijden in het Drentse rood-wit, zowel op linksback als centraal achterin.

“Ik ben blij dat ik mijn verblijf bij FC Emmen heb kunnen verlengen”, aldus Julius. “Als ik kijk naar hoe veel wedstrijden ik dit seizoen tot nu toe heb kunnen spelen, dan ben ik daar erg tevreden over. Ik leer van iedere wedstrijd die ik speel en ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Dat gaat hier heel goed en dat blijf ik ook de komende seizoenen doen.”

Technisch manager Mike Willems: “Door het contract van Julius te verlengen, creëren we waarde voor de club. Hij is een jonge, gretige speler die een goede opleiding heeft gehad. We zijn tevreden over hoe hij nu presteert en zien hem als een talentvolle linkspoot, die we willen helpen zich verder te ontwikkelen.”