Fan van F.C. Emmen
Nieuws

INTERNATIONALS: PERU EN CURAÇAO VERLIEZEN

Miguel Araujo, Jeremy Antonisse en Richairo Živković zijn deze interlandperiode buiten Emmen actief. Miguel is opgeroepen voor de nationale ploeg van Peru, Jeremy en Richairo gaan met Curaçao op pad.

PERU

Peru, met behalve Miguel ook oud-Emmenaar Sergio Peña in de selectie, speelt twee vriendschappelijke interlands. Op zaterdag 25 maart om 20.45 uur (Nederlandse tijd) speelt Peru in Mainz tegen Duitsland. Op dinsdag 28 maart om 23.30 uur spelen de Peruanen in Madrid tegen Marokko.

Zaterdag 25 maart, 20.45 uur: Duitsland – Peru: 2-0
Met Miguel in de basis is het Peru helaas niet gelukt om tegen Duitsland te stunten. In de MEWA Arena in Mainz kwamen de Duitsers al vroeg op voorsprong door twee doelpunten van spits Niclas Füllkrug. Die achterstand kwamen de Peruanen niet meer te boven; af en toe kwamen ze er wel goed uit, maar het was vooral Duitsland dat het spel dicteerde. Oud-Emmenaar Sergio Peña bleef in dit duel op de bank.

Dinsdag 28 maart, 23.30 uur: Marokko – Peru

CURAÇAO

Voor Jeremy en Richairo wachten ook twee wedstrijden. In de nacht van zaterdag 25 maart op zondag 26 maart om 3.00 uur (Nederlandse tijd) speelt Curaçao in Willemstad tegen Canada in het kader van de CONCACAF Nations League. Op dinsdag 28 maart om 2.00 uur staat een oefenduel tegen Argentinië gepland in het Estadio Único.

Zondag 26 maart, 3.00 uur: Curaçao – Canada: 0-2
In de CONCACAF Nations League wist Curaçao (met Richairo in de basis en Jeremy kort voor tijd als invaller) helaas niet te winnen van Canada. Jonathan David opende halverwege de score voor de Canadezen. Vlak voor rust moest Curaçao met tien man verder na de tweede gele kaart voor Juriën Gaari, kort daarna bepaalde Cyle Larin al de eindstand op 0-2.

Dinsdag 28 maart, 2.00 uur: Argentinië – Curaçao