FC Emmen wint oefenwedstrijd tegen wissels FC Twente

Op een zeer warm trainingscomplex van FC Twente in Hengelo speelden FC Twente en FC Emmen een oefenwedstrijd tegen elkaar. De thuisploeg speelde met het meeste wisselspelers en weinig basisspelers van het eerste.
FC Emmen deed het iets anders en had veel basisspelers meegenomen en die verschenen ook aan de aftrap.

Opstelling FC Twente: Issam el Maach, Harrie Kuster (Michel Driezen), Mathias Kjølø, Alec van Hoorenbeeck, Tim Geypens, Carel Eiting (Harrue Kuster), Jort Ribbers, Gijs Besselink, Michell van Bergen, Naci Ünüvar ( Sander Sybrandy), Daan Rots

FC Emmen: Jan Hoekstra, Lorenzo Burnet, Michael Heylen, Julius Dirksen, Jeff Hardeveld, Jorrit Smeets, Desley Ubbink, Ahmed el Messaoudi, Joey Konings, Piotr Parzyszek
Tweede helft: Eric Oelschlägel, Maikel Kieftenbeld, Lucas Bernadou, Chardi Landu, Dave Funke, Dennis Vos, Maurilio de Lannoy, Jasper Huijzer, Ben Scholte, Patrick Brouwer, George Younan

Het spel golfde heen en weer in deze wedstrijd en de gasten uit Emmen namen rond de 20ste minuut een voorsprong als Joey Konings wordt neergel\d binnen de zestien en Jari Vlak de toegekende strafschop binnen schoot.
Na rust moest Eric Oelschlägel nog redding brengen op een inzet van Mitchell van Bergen, daarmee voorkwam hij de 1-1. Aan de andere kant was Dennis Vos dichtbij de 0-2, maar hij kon een steekpass van Ben Scholte niet tot doelpunt promoveren.

Later voegen we nog een samenvatting van de wedstrjd toe.