Fan van F.C. Emmen
Nieuws

FC Emmen wil Ole Romeny overnemen maar er zijn meer kapers op de kust

FC Emmen zou de talentvolle Ole Romeny wel willen overnemen van NEC Nijmegen. Meerdere clubs hengelen naar de diensten van de aanvaller maar NEC wil hem niet laten gaan. Eerst wil de club een nieuwe spits hebben en dan kan er verder gepraat worden.

NEC zit door de blessure van Pedro Ruiz met een spitsenprobleem. Alleen Ali Akman en Ole Romeny kunnen in de punt van de aanval spelen en dus is de belangstelling voor laatstgenoemde nog geen reden voor de Nijmegenaren om het eigen jeugdproduct te verkopen. Volgens De Geldelander is dat een teleurstelling voor Schalke 04 en Roda JC, die Romeny graag over wilden nemen net als FC Emmen dus.

Of het nog van een transfer gaat komen, is de vraag. Trainer Rogier Meijer gaf tegenover de regionale krant aan dat het 'een lastig verhaal wordt' om nog een nieuwe aanvalsleider aan de selectie toe te voegen, maar technisch directeur Ted van Leeuwen blijft zoeken. Mocht er niemand komen, blijft Romeny in Nijmegen. Dat zou geen ramp zijn, aangezien hij zich op het trainingskamp van de club in Alhaurín El Grande liet zien.

De geboren Nijmegenaar stond in de eerste seizoenshelft slechts één keer in de basis en viel tien keer in. Hij scoorde niet in eredivisie verband, maar maakte wel een doelpunt in het bekertreffen met Capelle.