Fan van F.C. Emmen
Nieuws

FC Emmen thuis tegen Jong PSV: Sterke seizoensprestaties tegen onzekerheid

FC Emmen treedt in eigen huis aan tegen de Jong PSV-beloften. Voor Emmen, dat dit seizoen vecht om elke punt, mag dit geen probleem zijn gezien de huidige stand op de ranglijst. Dit thuisduel kan de perfecte voorzet zijn voor FC Emmen om zich te bewijzen in de titelrace en zo hun positie in de Keuken Kampioen Divisie te versterken.

 

Vanaf het begin van het seizoen heeft FC Emmen een sterke prestatie neergezet en heeft bewezen dat het een kracht is om rekening mee te houden in de competitie. Ondertussen, heeft Jong PSV momenteel moeite om hun draai te vinden in de Keuken Kampioen Divisie en vechten ze om uit de degradatiezone te blijven. Dit, naast het thuisvoordeel en de steun van de trouwe Emmen supporters, zou de thuisploeg zeker een boost moeten geven in dit aankomende duel.

 

Aan de andere kant, kent Jong PSV momenteel een turbulent seizoen. Ondanks de onervarenheid van hun jonge ploeg vecht men dapper gevecht op het veld, maar het is nog te zien of ze het tij kunnen keren in deze uitwedstrijd tegen Emmen.

 

Een overwinning voor FC Emmen zou hen een stap dichter bij zetten in hun ambitie voor promotie naar de Eredivisie.