FC Emmen stuit op sterk ADO Den Haag, verliest ondanks vroege voorsprong

FC Emmen heeft vijdag verrassend verloren van ADO Den Haag. De eindstand in de wedstrijd van afgelopen vrijdag tussen FC Emmen en ADO Den Haag, gespeeld in De Oude Meerdijk, was 2-3. Dit resultaat zorgt ervoor dat ADO nu al acht wedstrijden ongeslagen is in de Eerste Divisie.

FC Emmen had een sterke start en kwam 11 minuten in de wedstrijd op voorsprong dankzij een doelpunt van Piotr Parzyszek, geassisteerd door Desley Ubbink. FC Emmen vergrootte hun voorsprong naar 2-0 na 20 minuten spelen, dankzij een doelpunt van Jari Vlak. Henk Veerman, geholpen door Mohamed Hamdaoui, maakte in de 26ste minuut een doelpunt voor ADO Den Haag waarmee de achterstand werd verminderd. De gelijkmaker voor ADO Den Haag kwam van Malik Sellouki, met een assist van Jort van der Sande, en vond plaats met nog zeven minuten te spelen. Daryl van Mieghem, met steun van Kürsad Sürmeli, zorgde voor het beslissende doelpunt voor ADO Den Haag vlak voor tijd. FC Emmen heeft in haar laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en is één keer verslagen.