Fan van F.C. Emmen
Nieuws

FC Emmen gaat een poging doen om Bas Dost naar De Oude Meerdijk te halen?

Bas Dost is bezig aan zijn laatste maanden bij het Belgische Club Brugge en FC Emmen hoopt daarvan te kunnen profiteren. Gisteren gaf Dick Lukkien al een voorzetje want toen was hij te gast bij het programma Goedemorgen Eredivisie van ESPN. Het verhaal van een terugkeer van Bas Dost op het oude nest sijpelt al een tijdje en tijdens het programma kwam Dick Lukkien te spreken over de verhalen. Voor FC Emmen zou het perfect zijn als je zo’n jongen kunt toevoegen zei Lukkien.  

De aanvaller ligt in het Jan Breydelstadion nog tot het einde van het seizoen vast. Emmen zou hem dus transfervrij kunnen overnemen, maar dromen van een overgang durft Lukkien toch nog nog niet. "Ik begreep dat het nog prematuur is."

FC Emmen is sinds een paar dagen zeker van promotie naar de eredivisie. De trainer beseft dat zijn ploeg mogelijk met heel wat concurrentie krijgt te maken voor de handtekening van Dost. "Ik kan mij voorstellen dat er nog meer clubs geïnteresseerd zijn in Dost. Maar voor ons zou hij top zijn."

De lange spits uit Deventer debuteerde bij Emmen in het betaalde voetbal. Daarna speelde hij voor Heracles Almelo, sc Heerenveen, VfL Wolfsburg, Sporting Portugal, Eintracht Frankfurt en nu dus voor Club Brugge.