Fan van F.C. Emmen
Nieuws

FC Emmen eert overleden supporters

 

FC Emmen speelt vrijdag a.s. de laatste thuiswedstrijd van 2023 en men neemt het dan op tegen nummer twee van de ranglijst Roda JC. Het verschil op de ranglijst slechts drie punten.

FC Emmen heeft iets nieuws in het leven geroepen en dat is het eren van overleden supporters, een soort van in memoriam wedstrijd. Tegen Roda JC zal dit plaatsvinden. FC Emmen wil dit jaarlijks gaan doen en dan in de laatste wedstrijd voor de winterstop. Het afgelopen jaar konden sponsoren en supporters van de club namen doorgeven van Emmenaren die helaas niet meer onder ons zijn.

Voor aanvang van de wedstrijd zal er een minuut stilte plaatsvinden en de club wil graag dat supporters dan gaan staan en hun lampje van de telefoon laten schijnen. Zo kan men samen er een indrukwekkende eerbetoon van maken.

Via de website van FC Emmen, https://fcemmen.nl/eren-overleden-emmenaren-tegen-roda-jc/, kunnen de supporters nog iemand opgeven. Helaas kunnen we de naam dit seizoen niet meer meenemen, maar hij of zij wordt wel toegevoegd aan de lijst voor volgend jaar.