Fan van F.C. Emmen
Nieuws

FC Emmen begint grote renovatie met oog op Eredivisie

 

Op vrijdag 5 juni vierden FC Emmen spelers, staf en medewerkers het einde van het seizoen 2023-2024. Maikel Kieftenbeld werd in het zonnetje gezet omdat hij zijn 500e wedstrijd in het betaalde voetbal speelde.

FC Emmen heeft afscheid genomen van 15 spelers, waaronder Kieftenbeld, Van Dorp, Heylen en Parzyszek. De club wil de selectie verjongen en op lange termijn waarde creëren.

Gesprekken over een nieuw contract zijn gevoerd met Vos, Bolk en Scholte. Acht andere spelers, zoals Hoekstra en Schouten, liggen nog voor volgend seizoen vast.

De technisch manager Nico Haak is bezig met het samenstellen van de nieuwe selectie voor volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Het doel is de play-offs halen met een team van 14 vaste krachten, aangevuld met 4 talenten van buitenaf en 4 jeugdspelers.

Emmen is ook op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer wiens visie aansluit bij die van de club: aanvallend voetbal met hoge intensiteit.

De ambitie is op termijn promotie naar de Eredivisie, met een nieuw stadion en verdere ontwikkeling van de club op alle vlakken.