Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Dick Lukkien beste trainer KKD

FC Emmen trainer Dick Lukkien is vanavond uitgeroepen tot beste trainer van de KKD in het seizoen 2021/2022. Helaas kon hij de prijs zelf niet in ontvangst nemen omdat hij ziek thuis zit.. Zijn assistenten Casper Goedkoop, Bas Sibum, Richard Moes en Gerhard Wermink waren afgereisd om de prijs in ontvangst te nemen want de prijs is natuurlijk ook een beetje voor hun. Op de foto de heren met de gewonnen trofee.

De genimeerden voor de prijs, buiten Dick Lukkien om, waren Maarten Martens van Jong AZ, John Heitinga van Jong Ajax en Rob Penders van FC Eindhoven. Bondscoach Louis van Gaal was aanwezig om bekend te maken naar wie de prijs ging en de prijs uit te reiken. Van Gaal had lovende woorden voor FC Emmen en dan vooral voor het bestuur. De beleidsbepalers zijn rustig gebleven, hebben de trainer laten zitten en zie het resultaat."

Wij van www.fanvanfcemmen.nl feliciteren Dick Lukkien van harte met zijn  gewonnen prijs, die wat ons betrfet dik en dik verdiend is.

Screenshot_20220512-201241_InstagramScreenshot_20220512-201305_Instagram

FC Emmen keeper Michael Brouwer greep naast de prijs van beste keeper in de KKD, ondanks dat hij de minst gepasseerde keeper was in de KKD. Die eer ging naar NAC Breda keeper Nick Olij.