Fan van F.C. Emmen
Nieuws

Alijev, Hekkert en Naud Cadee behoren tot de toekomstige helden: Jeugdopleiding FC Emmen

 

Talenten uit de jeugdopleiding van FC Emmen.

 

Naud Cadee
Naud is doelman en is begonnen te voetballen bij vv Emmen. Nadat hij een aantal seizoenen mee heeft gedraaid in de voetbalschool is hij het vorige seizoen begonnen bij FC Emmen o11. Het jongste team uit de opleiding van FC Emmen.
Inmiddels keept hij bij FC Emmen onder 12 en heeft ook al ervaring opgedaan in de o13. Hij keepte in de competitiewedstrijd wedstrijd tegen Quick’20 uit Oldenzaal. Die wedstrijd won FC Emmen o13 met 2-1.

Jorn Hekkert

Jorn Hekkert

 

 

Jorn Hekkert
Jorn is nieuw in de jeugdopleiding van FC Emmen en kwam het afgelopen seizoen over van de opleiding van GA Eagles. Hij woont in een gastgezin in Emmen en dat was best wennen voor hem. Jorn speelt in FC Emmen o18 en heeft inmiddels al 20 keer gescoord. Hij speelt meestal als aanvallende middenvelder of als spits. Onder andere in de wedstrijd tegen Hollandia o18 scoorde hij vijf keer. Ook tegen zijn oude club GA Eagles scoorde hij en dat was in het bekertoernooi. Hij volgt naast het voetbal een opleiding aan het Drenthe College in Emmen en doet MBO opleiding sport en beweging.  

Teymur Alijev

Teymur Alijev

 

Teymur Alijev
Teymur begon met voetballen bij de vv Hoogezand en is vandaar naar FC Emmen gekomen. Hij speelt sinds het seizoen 2022/2023 in de jeugdopleiding van FC Emmen. Op dit moment is hij actief in FC Emmen o15 en doet het daar zo goed dat hij onlangs een uitnodiging kreeg om zich te melden bij het nationale future groep onder de 15 jaar. Het voorportaal voor het Nederlands elftal o15. Spelers met heel veel potentie, maar bij wie het talent door bijvoorbeeld het geboortemaand effect nog niet volledig tot uiting komt, worden geselecteerd voor deze groepen. Met 43 andere spelers van andere teams mocht hij zich melden in Zeist en kon daar laten zien waar hij tot in staat is. Een hele eer dus voor Teymur. Naast het voetbal is hij leerling aan het Carmelcollege in Emmen en zit daar in het tweede jaar  van de dakpanklas HAVO/VWO.

 

Bronvermelding: de foto's zijn gemaakt door Jasper Boer en mochten voor dit artikel gebruikt worden.